24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΩΝΟ Luis De Rothschild ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ. ΜΑΙΟΣ 2020


Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
GROTHIA
Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!

Όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία απείλησε την οικογένεια των Ρότσιλντ που κατοικούσε στην Αυστρία και κατάφερε να αγοράσει τις τραπεζικές της δραστηριότητες για ψύχουλα της πραγματικής τους αξίας.

Ενώ υπόλοιποι Rothschilds πρόλαβαν και δραπετεύσαν από τους Εθνικοσοσιαλιστές, ο Βαρώνος Louis De Rothschild φυλακίστηκε για ένα χρόνο και απελευθερώθηκε μόνο μετά την κατάσχεση της τράπεζας του .

Μετά την αποφυλάκιση του Louis και την εξορία του από τους Εθνικοσοσιαλιστές, το Μάρτιο του 1939, οι Εθνικοσοσιαλιστές άρπαξαν την τράπεζα του Salomon Mayer von Rothschild και την έδωσαν σε Γερμανική ιδιωτική τράπεζα Merck, Finck & Co τον τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και η τράπεζα S.M.v Rothschild μετονομάστηκα σε E.v. Nicolai & Co.

Μετά τον πόλεμο, τα περιουσιακά στοιχεία της πασίγνωστης και πάμπλουτης αυτής οικογένειας επιστράφηκαν απο τους Αμερικανούς. Το 1999, ως αποτέλεσμα των διεθνών εβραϊκών πιέσεων, μαζί με μια αποφασιστική προσωπική προσπάθεια της Bettina von Rothschild, η κυβέρνηση της Αυστρίας επέστρεψε περίπου 250 περουσιακά στοιχεία των Rothschild αξίας άνω των US $ 100 εκατομμυρίων.

Τα περουσιακά στοιχεία που είχαν κατασχεθεί από τους Εθνικοσοσιαλιστές και μεταξύ αυτών πολλοί πίνακες και έργα τέχνης, και είχαν τοποθετηθεί στα Kunsthistorisches, Albertina, Leopold Museum και άλλα κρατικά μουσεία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επέστρεψαν στον αρχαιότερο διάδοχο κληρονόμο δύο αδελφών Rothschild της Βιέννης.

Περαιτέρω, το 2001, πάνω από 40.000 έγγραφα που κατασχέθηκαν από τη οικογένεια Rothschild στη Βιέννη από τους Εθνικοσοσιαλιστές, επέστρεψαν οικειοθελώς από την κρατική στρατιωτική αρχειοθήκη της Μόσχας με εντολή της Ρώσικης κυβέρνησης. Τα έγγραφα είναι τώρα βρίσκονται στο Λονδίνο.



Διαβάζουμε στο εθνικοσοσιαλιστικό βιβλίο που κυκλοφόρησε απο τη Κυβέρνηση του Γ Ράιχ,”The Pestilential Miasma of the World” του εθνικοσοσιαλιστή πολιτικού Robert Ley, Pesthauch der Welt (Dresden: Franz Müller Verlag, 1944).

Το όπλο του Εβραίου είναι χρήματα, το είδωλό του είναι το χρυσό.
Οι μέθοδοι και τα μέσα του Εβραίου είναι δεισιδαιμονία, πείνα, δολοφονία, τρομοκρατία και η τοκογλυφία, ο στόχος του είναι η παγκόσμια κυριαρχία και πέρα ​​από την παγκόσμια κυριαρχία, όπως είπε ο Αδόλφος Χίτλερ, η καταστροφή του κόσμου.

Εμείς οι Γερμανοί μάθαμε αρκετά για την πείνα κατά τον τελευταίο πόλεμο.

Η ιστορία, πάνω απ ‘όλα η αγγλική αποικιακή ιστορία, παρέχει εκατοντάδες και χιλιάδες παραδείγματα αυτής της Ιουδαϊκής-Πουριτανικής νοοτροπίας. Αρκεί απλά να αναφερθούμε σε αυτές τις μεθόδους για να θυμηθούμε ολόκληρη την καταδικαστέα εβραϊκή νοοτροπία. Αλλά θέλω να πω περισσότερα για την παγκόσμια κυριαρχία του χρυσού.

Ολόκληρη η φιλελεύθερη οικονομική τάξη βασίζεται στον χρυσό και ο Εβραίος έχει καταλάβει πώς να δώσει στον χρυσό μια σχεδόν μυστική δύναμη.

Ο χρυσός είχε απόλυτη εξουσία πάνω από την ανθρωπότητα και τους λαούς της από αρχαιοτάτων χρόνων και απο τους χρυσούς θησαυρούς του ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ. Η απόλυτη κυριαρχία του χρυσού ήταν τόσο ισχυρή ώστε οι άνθρωποι δεν τολμούσαν πλέον να αντισταθούν. Οι άνθρωποι δέχτηκαν ως δώρο Θεού το χρυσό που ήταν το μέτρο όλων των αξιών .

Αλλά, κάποιος ρωτάει, από πού προέρχεται αυτή η λατρεία του χρυσού; Ο χρυσός έχει μικρή μόνο σημασία για την ανθρώπινη ζωή. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η ανθρώπινη ζωή θα συνεχιζόταν εύκολα ακόμα και αν δεν υπήρχε χρυσός.

Ως μέταλλο, ο χρυσός είναι πολύ μαλακός για να έχει πρακτική χρήση. Δεν είναι δύσκολο όπως άλλα μέταλλα. Δεν μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει για να χτίσει γέφυρες, κτίρια ή μηχανές, ούτε να χτίσει όπλα.

Η πραγματική ικανότητα του χρυσού να καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου είναι μηδενική. Παρά το γεγονός αυτό, ο χρυσός κατάφερε να κυριαρχήσει στον κόσμο κατά τη διάρκεια των αιώνων και των χιλιετιών!

Η αξία του χρυσού είναι εντελώς τεχνητή, μια ψευδο-αξία, που μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο ως τεράστια εξαπάτηση και εξαπάτηση εκ μέρους του Εβραίου. Η κυριαρχία του χρυσού βασίζεται στα ψέματα των Εβραίων. Ο χρυσός είναι το όπλο του Εβραίου.

Η αλήθεια αυτού του ισχυρισμού από εμάς τους Εθνικοσοσιαλιστές αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αρκετοί Εβραίοι στην Τράπεζα Rothschild καθόριζαν την τιμή του χρυσού κάθε μέρα. Αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες των ακόλουθων τραπεζικών οίκων:

N.M. Rothschild and Sons,
Marcus Samuel & Co.,
Samuel Montagu and Co.,
Saemy Japhet and Co.,
Mocatta & Goldsmid (Επίσημοι αντιπρόσωποι της Τράπεζας της Αγγλίας για χρυσές και αργυρές μπάρες)

Ο Εβραίος έχει πείσει τους λαούς της γης να δεχτούν αυτή τη μπλόφα, αυτή την εξαπάτηση και έχει χτίσει ένα ολόκληρο σύστημα ψεύδους και απάτης. Σκοπός τους είναι να καθιερώσουν και να υπερασπιστούν την εξουσία των Εβραίων πάνω στα ανθρώπινα όντα και τους λαούς. Όσο οι λαοί της γης πιστεύουν σε αυτή την εξαπάτηση, οι πέντε Εβραίοι τραπεζίτες που ονομάστηκαν παραπάνω είναι οι πραγματικοί άρχοντες της γης. Όλοι οι άλλοι λεγόμενοι ηγέτες των λαών, όλοι οι βασιλιάδες και οι αυτοκράτορες, όλα τα κοινοβούλια και οι δημοκρατίες, όλες οι οικονομίες και τα μαθήματα, είναι μόνο κομμάτια στην σκακιέρα αυτών των χρυσών και χρημάτων ηγέτες.

Δεδομένου ότι οι εκκλησίες και οι επιστήμες έχουν επίσης υποκύψει σε αυτόν τον κανόνα του χρυσού με τα χρόνια, δεν είναι επίσης απαλλαγμένοι από τον Εβραίο και το διαβολικό του σύστημα. Όλοι χορεύουν γύρω από τον εβραϊκό χρυσό μοσχάρι. Ο χρυσός είναι το είδωλό τους και το νόημα της γήινης ζωής τους.

Πρόσφατα διαβάσαμε την είδηση ​​ότι ο οίκος των Ρότσιλντ έχει οργανώσει μια κοινοπραξία τραπεζών για τη χρηματοδότηση των προμηθειών πολέμου που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Αγγλία και τη Γαλλία. Αυτή ήταν μια σύντομη ανακοίνωση αποκάλυψε την βαθύτερη και πιο αληθινή έννοια αυτού του αγώνα:

Η μάχη του χρήματος ενάντια στην εργασία,

Το μίσος του Εβραίου για τον Εθνικό Σοσιαλισμό,

Η συμμαχία μεταξύ Εβραίων, Αγγλίας, ΗΠΑ και Σοβιετικής Ρωσίας για να κυβερνήσει τους λαούς του κόσμου.

Αυτό το γεγονός δείχνει με ακρίβεια πόσο σοβαρά ο Εβραϊσμός αντιμετωπίζει την κατάσταση και τις προοπτικές αυτού του πολέμου.

Ο Moses Rothschild έναντι του Γερμανού Εργαζομένου.
Ποιος είναι ο Rothschild!

Ο άνθρωπος Rothschild έχει γίνει σχεδόν μυστικιστική αντίληψη για τον κόσμο. Ο ιδρυτής του «Οίκου» των Rothschild ήταν ένας βρωμιάρης Εβραίος από τη Φρανκφούρτη.

Η «υπηρεσία» αυτού του «μεγάλου ανθρώπου» του Εβραϊσμού ήταν ότι με τους γιους του διέδωσε ένα διάβολο οικονομικό σύστημα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Παγιδεύει τους λαούς και τους αυτοκράτορες και τους βασιλιάδες τους στον ιστό τους, όπου τους ρουφάνε σαν μια αράχνη. Οι ηγέτες του κόσμου χρησιμοποίησαν τους Εβραίους κατά τη διάρκεια των αιώνων για να εκμεταλλευτούν τους ανθρώπους τους εξυπηρετώντας συμφέροντα.

Κάθε άρχοντας είχε από πίσω του έναν Εβραίο, ο οποίος με τη σειρά του διοργάνωσε στρατό εβραϊκών αιματοβαμένων παρασίτων. Αυτό το πρωτόγονο, αλλά πολύ αποτελεσματικό σύστημα επικράτησε στην Πολωνία μέχρι την αρχή του πολέμου.

Η γερμανική νίκη απελευθέρωσε τον πολωνικό λαό από τις σατανικές μεθόδους των μεγάλων επιχειρηματιών και των μεγάλων γαιοκτημόνων του.

Στη Δυτική Ευρώπη, όμως, οι Εβραίοι είχαν ολοκληρωτικά τον έλεγχο, ως αποτέλεσμα της ιδεολογίας της Γαλλικής Επανάστασης.

Σύντομα, οι βασιλιάδες και οι αυτοκράτορες, ακόμα και οι εκκλησίες, ήταν σκλάβοι του Εβραίου, εξαρτώταν από τα χρήματά του, για να εξαρτώνται από αυτόν.

Ο Εβραίος κέρδισε και νέα προνόμια. Δημιούργησε τη δημοκρατία, εφευρέθηκε κοινοβούλια, ίδρυσε κόμματα, απέρριψε μονάρχες, εξαπέλυσε επαναστάσεις, ξεκίνησε πολέμους. Εν ολίγοις, ο Εβραίος πέτυχε μέσα σε έναν αιώνα να υποτάξει τον αριθμό και τους ανθρώπους, την πόλη και τη χώρα, τα μαθήματα και την εκκλησία. Όλοι βογγούσαν και υπέφεραν καθώς πλήρωναν το φόρους στον Εβραίο. Όποιος αρνήθηκε, καταστράφηκε. Ακόμη και ο Ναπολέοντας ήταν θύμα του Εβραίου. Όλοι οι λαοί καταστράφηκαν από αυτό το ασιατικό σμήνος ακρίδων, καταβροχθίσθηκαν και καταστράφηκαν. Ο χορός γύρω από τον εβραϊκό χρυσό μοσχάρι αυξήθηκε σταθερά σε ρυθμό.

Ο Εβραίος Rothschild ήταν ο δυνατότερος μεταξύ των Εβραίων, σχεδόν ο βασιλιάς των Εβραίων. Κάποιος μίλησε για τη “δυναστεία Rothschild”. Οι εκπρόσωποί τους στη Φρανκφούρτη, τη Βιέννη, το Παρίσι και το Λονδίνο είχαν γίνει από καιρό ευγενείς, βαρόνες και άρχοντες. Και, φυσικά, ανάλογα με το πού ήταν, έγιναν καλοί Γερμανοί, Αυστριακοί, Γάλλοι ή Άγγλοι. Φυσικά αυτή η εβραϊκή σνομπαρία , οι Ρότσιλντ ,ενώθηκαν όλοι, και γέννησαν, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, και έτσι οι Rothschild έγιναν μια «δυναστεία».

Ο Εβραίος Ρότσιλντ είπε στις αρχές του 1934 .οτι θα έκανε οτιδήποτε μπορούσε για να οδηγήσει τον κόσμο σε έναν πόλεμο ενάντια στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία!

\