24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΑΣ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΡΔΑ ΤΟΝ ΠΟΥ...5 / 5 / 2020




Rick : Κ.Τσιόρδα Να Σας Συστήσω, Από Εδώ Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγειάς Ή Αλλιώς WHO - 5 Μαΐ 2020 - 18:34



Να σας συστήσω με τον οργανισμό που εμπιστευτήκατε για την ενημέρωση σας γιατι μαλλον δεν γνωρίζεστε…!

Κατα αρχας να σας τονισω ότι αυτός ο διεθνής οργανισμός που σας συμβουλευει και τις συμβουλες του τις μετατρέπετε σε τροπο ζωης για ολους εμας, είναι αυτός που κάνει εκστρατεία για… ασφαλείς εκτρώσεις..!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της ποινικοποίησης των αμβλώσεων ο ΠΟΥ ρίχνει το βάρος της εκστρατείας του στη νομική κατοχύρωση και την ασφάλεια.

Και άντε ας δεχτούμε ότι σαν οργανισμός είναι πολύ ευαίσθητος με την ζωή και την υγεία και δε με τις μητέρες που προχωρούν σε μη ασφαλείς μεθόδους αμβλώσεων και διακινδυνεύουν την υγεία τους, μηπως δείχνετε την ίδια ευαισθησία και με την ζωή που υπάρχει μέσα στην κοιλιά της γυναικάς;

Ή μηπως το βρέφος στην κοιλιά της μητέρας, που τόσο σας νοιάζει η υγεία της, δεν θεωρείται από τα κλιμάκια του οργανισμού σας ως…… ανθρώπινη ύπαρξη;;;

Και έψαξα να δω αν κάνατε κάποια εκστρατεία για ασφαλείς γέννες και όχι για ασφαλείς εκτρώσεις…αν κάνατε κάποια εκστρατεία για την ασφάλεια του εμβρύου και για τα δικαιώματα του όσο είναι στην κοιλιά της μητέρας…μα δεν βρήκα..!!

Δεν ξέρω αν έψαξα καλά αλλά δεν βρήκα..!

Έψαξα για κάποια εκστρατεία, για τις εκατομμύρια υπάρξεις που σκοτώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, πριν καν γεννηθούν, στο όνομα της πρόσκαιρης απόλαυσης και ηδονής ….μα δεν κατάφερα να βρω.

Αλλά κ.Τσιόρδα και λοιποί επιστήμονες που έχετε σαν Ευαγγέλιο τα λόγια του ΠΟΥ, οφείλω να σας υπενθυμίσω με αφορμή πάντα την γνωριμία σας με τον WHO, ότι αυτός είναι ο οργανισμός που αποκαλούσε απλή γρίπη την Πανδημία τέλη Ιανουάριου. Αυτός είναι ο οργανισμός που κλιμάκιο του πήγε στην Κίνα να κάνει αυτοψία το ίδιο διάστημα και δεν εντόπισε κάποιο κίνδυνο την ώρα που η Γουχαν ήταν νεκρή πόλη και οι γιατροί της με στολές βιολογικού πολέμου..!

Ήταν ο ΠΟΥ που επέτρεψε να περάσει τα σύνορα ο ιός, έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο και το διασφάλισε σαν Παγκόσμιος οργανισμός και τώρα φαίνεται σε πολλούς γιατί έπρεπε να γίνει και θα φανούν, σε ακόμη περισσότερο κόσμο, τα πραγματικά κίνητρα της εξάπλωσης της Πανδημίας στα κράτη αλλά θα είναι αργά για όλους μας.

Διασφαλίσαν το δόγμα που θέλει την αντιμετώπιση παρα την πρόληψη, η πρόληψη δεν έχει τις επιπτώσεις ακόμη και τις λύσεις(οφέλη για ορισμένους) που έχει η αντιμετώπιση.

Το θέμα το παρακολούθησα από νωρίς, γιατί αν θυμάστε ορισμένοι το περίμενα ένα χρόνο πριν τον πουν οι ειδήσεις και είδα τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και τις έβγαζαν fake και είδαμε μερικοί τον ΠΟΥ να κάνει τα στραβά μάτια, την ώρα που η εικόνα που ερχόταν από την Κίνα ήταν δραματική.

Βασικά δεν χρειαζόταν καν να πας εκεί για να δεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Αυτός λοιπόν ο οργανισμός που εμπιστεύεστε τυφλά κ.Τσιόρδα, κ.Χαρδαλία κ. Μοσιαλε, για την ενημέρωση σας, αυτός είναι ο οργανισμός που σας έβαλε να λέτε 31/1 για απλή γρίπη, την ώρα που με απλές έγκαιρες κινήσεις θα γλιτώναμε την οικονομία μας, τον διχασμό(θα καταλάβετε σύντομα τι θέλω να πω) και πολλά αλλά… αφού ενός κακού μύρια έπονται. Εκτός και αν πιστεύουν ορισμένοι ότι πήραμε έγκαιρα τα μέτρα σαν χώρα και όλοι οι αλλοι στα υπόλοιπα κράτη ήταν ηλίθιοι.

Εχω απορία που ίσως δεν μου απαντηθεί πότε: πόσοι έφυγαν στην Ελλάδα από τον covid πριν πάρουμε τα μέτρα και αποδόθηκαν σε θάνατο από υποκείμενα νοσήματα; Παραπάνω ή παρακάτω από αυτούς που έφυγαν από υποκείμενα νοσήματα αλλά όπως εσείς δηλώσατε χθες, τους κατατάσσατε στην κατηγορία «θάνατοι από covid».

Κ.Τσιορδα και λοιποί δεν αμφισβητώ τα πτυχία σας ή τις γνώσεις σας, αμφισβητώ τις πήγες σας. Αμφισβητώ τις στιγμές αλαζονείας της επιστημονικής κοινότητας σας και αυτούς που εμπιστεύεστε τυφλά. Αυτοί που εμπιστεύεστε τυφλά είναι μία συμμορία ευκολά συνεργάσιμη στην “παρανομία” και ευκολά χειραγωγήσιμη.. γιατί τα πάντα έχουν το κόστος τους, σε μια κοινωνία με αυξημένες ανάγκες πολυτελής διαβίωσης, το πολύχρωμο χαρτάκι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Κ.Μόσιαλε, απευθυνθήκατε στον ΠΟΥ για να δείτε αν με το… Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας κόλας μικρόβια και ιούς;

Στο οργανισμό που προωθεί τις αμβλώσεις;

Πάτε καλά;;;;; Αλήθεια είστε καλά..;;;

Δεν θεωρώ πως το κάνετε επίτηδες, θα θεωρησω ότι είστε ηλίθιοι, επικινδυνά ηλίθιοι..!

Και δεν υπάρχει χειρότερος συνδυασμός αλαζονείας με ηλιθιότητα για κάποιον που βρίσκεται στην εξουσία.

Απευθύνεστε λοιπόν για υποδείξεις για τα Μυστήρια της Ορθόδοξης εκκλησίας σε έναν οργανισμό που προωθεί την ομοφυλοφιλία;;;;

Που προωθεί τις εκτρώσεις;;

Που προωθεί την…. σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε ανήλικα άτομα;

Μηπως κάνω λάθος για τελευταιο….;;;;;

Έλα φιλε μου κ.Τσιορδα και δες μου μόνο σου, με επίσημα στοιχεία το….who is who του…. WHO.

Πάμε στην Κύπρο, πάμε για την ακρίβεια στο Υπουργείο υγείας της Κύπρου, καταθέτω την επίσημη ανακοίνωση για την εκστρατεία ενημέρωσης, όπως την λένε, στη νέα γενιά της Κύπρου.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ 2018 -2025

Δες σε παρακαλώ κ.Τσιόρδα, σε ένα σημείο της τι αναφέρει το Υπουργείο υγείας της Κύπρου για τον ΠΟΥ.

Ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την υγεία μας, έχει αναγνωρίσει τον Χάρτη των Σεξουαλικών και Αναπαραγωγικών Δικαιωμάτων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΔΟΟΠ/IPPF, 1994)

Εδώ ο Χάρτης των Δικαιωμάτων παρακαλώ, ο οποιος βασίζεται σε 12 άρθρα.

https://europa.eu/youth/cy/article/65/13736_pt

Με την πρόφαση της σεξουαλικής υγείας και μέριμνας, μια χούφτα υποκριτές κ.Μοσιαλε αποκόπτουν την θρησκευτική συνείδηση από τα παιδιά μας, την διαχωρίζουν και στην θέση της τοποθετούν την σεξουαλική συνείδηση και διαπαιδαγώγηση που θέλει τα παιδία μας, τους εφήβους μας, σεξουαλικά ενεργούς σε ηλικίες κάτω των 18…!!!!

Το ακούτε μερικοί αυτό;;;; Κάτω των 18..!!!

Και δεν είναι μόνο ο ΠΟΥ κ.Μοσιαλε,κ.Τσιόρδα όχι…!

Δείτε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ποιοι εργάζονται και προωθούν αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε ανήλικα παιδιά 12-15 ετών..!!!

http://www.sexualityeducation.com.cy/

Ινστιτούτα, Οργανισμοί, ΜΚΟ, Υπουργεία…όλοι μέσα στο παιχνίδι της της ψυχικής καταστροφής και αλλοιωσης της θρησκευτικής συνειδήσεις των παιδιών μας και της πρόωρης σεξουαλικής τους δραστηριότητας κατασκευάζοντας έτσι μια κοινωνία που τα θεμέλια της θα είναι το σεξ και η βία.

Γιατί αυτά τα δυο είναι συστατικά πολύ αρχαίων πολιτισμών, που τα διοχέτευσαν και στον δικό μας πολιτισμό και βλέπουμε τι καρπούς απέδωσαν. Ναι τους βλεπουμε κ.Τσιορδα τους καρπους…. παιδική κακοποίηση πορνογραφία, σεξουαλική εκμετάλλευση, εμπόριο σαρκός, αυτοκτονίες, βιασμοί, εκτρώσεις …κ Μόσιαλε η σεξουαλική αταξία μιας εποχής, κάθε εποχής, οδηγεί στη βία με τροπο μαθηματικό..!!

Το ένα ειναι το «τυρί» το άλλο τα «μακαρόνια», και το αίμα που χύνετε η «σάλτσα». Καταλαβαίνεις κ. Μόσιαλε τι σου λέω, μηπως βλέπεις τριγύρω σου αυτά τα συστατικά της συνταγής;;

Δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα αλλά μόνο για σήμερα θα πω ότι μια αγέλη μπάσταρδων τύπων που δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς, κατέστρεψαν το μέλλον μας, και το μέλλον μας φίλε είναι η νέα γενιά που την έχουν μολύνει, μέσα από την έξυπνη τηλεόραση, το έξυπνο κινητό, τον υπολογιστή, το cinema, τα περιοδικά….και τώρα πάνε να την μολύνουν και μέσα από την εκπαίδευση …. θέτοντας σαν προτεραιότητα του ανήλικου , από την ηλικία του 12-15, το…σεξ.

Περνώντας πάσης φύσεως σεξουαλική διαστροφή μέσα από την εκπαίδευση, μαθαίνοντας στους εφήβους μας ότι το Γονέας Α Β είναι το νέο χρώμα οικογένειας…καταργώντας έτσι στην συνείδηση τους τον θεσμό της οικογένειας και πυλώνα της κάθε κοινωνίας.

Και όλα αυτά στο όνομα της υγείας και των δικαιωμάτων κ. Μόσιαλε.

Και για πείτε μου εκεί στον ΠΟΥ…αλήθεια… γιατί σας καίει τόσο και θέλετε σεξουαλικά ενεργά τα παιδάκια από 12 έως 15;

Η και παρακάτω;

Ίσως γιατί κάποια στιγμή δεν θα είναι ποινικό αδίκημα η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ…αρκεί το ενημερωμένο σεξουαλικά παιδί να έχει δώσει την…… συγκατάθεση του;

Δηλαδή θέλω να πω… μηπως έχετε σκοπό για παράδειγμα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου το σηματάκι να αλλάξει και αντί να γράφει «Ακατάλληλο για Ανήλικούς κάτω των 18» να γράφει «Ακατάλληλο για Ανήλικούς κάτω των κάτω των 12 ή των 15»;;;

Να πείτε στο κοντινό μέλλον ότι η παιδοφιλία είναι….δικαίωμα όπως είναι των LGTB;;;

Παγκόσμιε οργανισμέ μηπως…..κάνω λάθος ή λέω ψέματα;;;

Μια σκέψη έκανα….αλλά αυτή η σκέψη είναι από το μέλλον, ένα μέλλον όμως που δεν προλαβαίνετε να εφαρμόσετε την αρρώστια σας, τη μεσαιωνικά ιδανικά και ήθη σας…τα άρρωστα δικαιώματα σας.. γιατί ξέρετε ότι δεν έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας.

Και κάτι άλλο που είπαμε πιο πάνω, εχω υπογραμμίσει την λέξη άτομο στον χάρτη δικαιωμάτων (ΔΟΟΠ/IPPF, 1994).

Ύπαρξη για το διεθνές δίκαιο και τους οργανισμούς που το επικαλούνται είναι μόνο όσοι γεννήθηκαν. Πριν γεννηθούν δεν είναι υπάρξεις παγκόσμιε οργανισμέ και προστάτη της παγκόσμιας υγείας..;;

Είναι….αλλα ειναι ενέργεια…… ε ΠΟΥ;

Είναι έκτρωση/θυσία…. ε..ΠΟΥ;

Είναι η πρόσφορα/θυσία σε αυτό που λατρεύουν και υπηρετούν μερικοί από το συμβούλιο του ΟΗΕ και κάθε παγκοσμίου οργανισμού….για να μην σταματήσει η «Διαδικασία» να μην σταματήσει ο μηχανισμός που είπαμε πιο πάνω και που κάνει ζημιά κάθε τόσο στον άνθρωπο και που το βλέπουμε με την μορφή του εκτάκτου δελτίου.

Είδα ένα βίντεο χθες, το παρακάτω βίντεο που το επισυνάπτω στα πρακτικά της σάπιας εποχή μας, και αυτό το βίντεο εκθέτει την υποκρισία και τον βρώμικο ρόλο όλων αυτών που από εκεί ψηλά υποτίθεται υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη ύπαρξη.

Αυτό το βίντεο έπρεπε να παίξει ένα απόγευμα στην Γενική συνέλευση του ΟΗΕ, με κλειδωμένες πόρτες και όλα τα μέλη του παρόντα, ώστε να μην μπορεί να φύγει κανείς από αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για εμάς δίχως εμάς κα να είναι όλοι τους αναγκασμένοι να δουν τι σημαίνει υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα.


2500 χιλιάδες παιδιά έσωσε μια γυναίκα απέναντι στο ναζιστικό καθεστώς.

2500 χιλιάδες υπάρξεις γλίτωσε μια μόνο γυναίκα, υπάρξεις που δεν θα τις γλίτωνε αν είχαν γίνει εκτρώσεις.

2500 χιλιάδες υπάρξεις που είναι ανύπαρκτες για σας τους παγκοσμίους οργανισμούς πριν γεννηθούν.

Μα γεννήθηκαν υποκριτές, και γλίτωσαν για να ακουστεί η ιστορία τους, γλίτωσαν από καθεστώτα ναζιστικά που μισούν την ζωή όπως είναι οι δικοί σας οργανισμοί που νομιμοποίησαν τα ολοκαυτώματα ξεπλένοντας τα στη συνείδηση του κόσμου.

Και τώρα, μια νέα εποχή, αυτή της Sophias, ο mrQ, η παρέα του και το δίκτυο 5G+ θα φροντίσουν να φανεί σε όλους τους κατοίκους των κρατών ο βρώμικος ρόλος που διαδραμάτισαν το προηγούμενο διάστημα διεθνής οργανισμοί και πολίτικοι.

Θα δούμε να ενοχοποιούνται άτομα που τώρα είναι εκεί ψηλά στην πυραμίδα της εξουσίας των αποφάσεων, και αυτό γιατί ήταν προμελετημένο αυτό το υπάρχων σύστημα εξουσίας, που είναι διαβρωμένο και διαπλεκόμενο, να μην καταφέρει να διαφυλάξει την ειρήνη, την σταθερότητα, την ευημερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την σωστή διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων, την…… ΥΓΕΙΑ, κλπ.

Έρχονται όμως μητέρα, έρχονται, έρχονται αυτοί που θα μας πείσουν ότι θα τα καταφέρουν. Αφού πρώτα εξαπλώσουν παγκόσμια αφύπνιση, αφού πρώτα προκαλέσουν την Επανάσταση 5ης γενιάς με όπλο την πληροφορία και την τεχνολογία (5G).

Και εκεί θα μας παγιδέψουν στην κατάληξη gov. Δηλαδή η αόρατη εξουσία μιας ανώτερης και δίκαιης νοημοσύνης.

Μία σειρά αριθμών εμείς.. που θα πρέπει να γονατίσουμε μπροστα στον αριθμό τους για να έχουμε με ασφάλεια πρόσβαση στα παραπάνω.

Μόνο που το σύστημα έχει κενά, μία από τις αδυναμίες της προσπάθειας σας αυτής είναι αυτό που είπαμε πιο πάνω, είναι ο χρόνος.!! Δεν έχετε πολύ χρόνο..!

Μια άλλη αδυναμία είναι ο πόλεμος, δεν θέλετε Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.

Έτσι δεν είναι Ελον Μασκ..;;;

Τόσα εκατομμύρια… τόσες χιλιάδες δορυφόροι και θα καταντήσουν να περιφέρονται σαν τα ζόμπι σε ένα συμπάν που θα το έχει χτυπήσει η Αποκάλυψη.

Και τα όνειρα σας.. σαν την ανεμώνη που την σκορπάει ο αέρας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

«Είδα» τους χιλιάδες δορυφόρους σας να γίνονται διαστημικά σκουπίδια σε ένα συμπάν… χωματερή.

Κάποιοι εδώ στην Ελλάδα αλλά και εκεί έξω έχουν πάρει χαμπάρι τι κάνετε mr.Tesla ξέρουν τι κάνετε. Μπορεί να μην μιλάνε αλλά ξέρουν.

Εις το επανιδείν.

Rick

minitrue.gr