24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

 

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

Den.Hoid.: (για οσους θελουν -και αντεχουν- να δουν τις τσιμπλες τους να πεφτουν στο τραπεζι… Οι υπολοιποι, συνεχιστε να ποσταρετε δακρυβρεχτες στημενες φωτογραφιες “προσφυγων” σε νεκροταφεια και παιδακια μέσα σε καδους σκουπιδιων, την ωρα που αυτοι που τις διακινουν παντελονιαζουν καλο μπαγιοκο απο τις “υπηρεσιες”… )

Απο “ελληνες”, αραγε, δοθηκε η εντολη εμπρησμού του καταυλισμου στους αφγανους και τις ΜΚΟ;

Ολα δειχνουν οτι ηταν απο καιρο οργανωμενο σχεδιο, αν λαβουμε υποψη την ταξη που επικρατησε κατα την εκκενωση και την ακαριαια αντικατασταση των σκηνων -“στο σωστο μερος”- , σαν να ηταν ολοι stand by απο καιρο και περιμεναν το συνθημα…
.
Αλλιως θ αρχισουμε να πιστευουμε οτι το ελληνικο κρατος μπορει και κανει θαυματα, αμα θελει…
Η φιλη Λευκη Αθανασοπούλου καταθετει τις εικασιες της ενω ο -κατα κανονα ευστοχος- Γιωργος Αδαλης αναρωτιεται φωναχτα για τα αυτονοητα…
Αλλα κανει κι αυτος το λαθος να θεωρει de facto τον Κουλη της ξαδερφης Αντιγονης ως “παντελώς ανήξερο”…
……………………………………………………………..
Απο Λευκη Αθανασοπούλου
.
Ευκαιρία για σενάρια:

Ποιοί έβαλαν την φωτιά στην Μόρια και μάλιστα σε δόσεις ώστε να την κάψουν εντελώς:

Ειπώθηκε -επισήμως- οι μετανάστες….

Γιατί όμως????

Σκέφθηκα 3 εκδοχές και το έγραψα με την αντίστοιχη επιχειρηματολογία:
1) Οι μετανάστες επειδή δεν άντεχαν την ζωή εκεί..
2) Μετανάστες χειραγωγούμενοι από την Τουρκία…
και ας έλθω στο τρίτο που το θεωρούσα λιγώτερο πιθανό…Ακριβώς έγραψα
3) Κάποιοι είπαν επίσης ότι οι “Έλληνες” άφησαν να καεί είτε για να γίνει κλειστό κέντρο -στρατόπεδο-είτε για να μεταφερθούν σε δομές στην ενδοχώρα και να οικονομήσουν κάποιοι..
ΑΛΛΑ
όσο περνούν οι μέρες η τρίτη εκδοχή ενισχύεται με ενδείξεις:
α)
στις 3/9/2020 δημοσιεύθηκε στη διαύγεια η εργολαβία του ΑΚΤΩΡΑ για τη μετατροπή της Μόριας σε κλειστό κέντρο κράτησης.
Ερώτηση .. ΠΩΣ ακριβώς θα έμπαινε ο ΑΚΤΩΡΑΣ σε ένα χώρο με 13.000 ανθρώπους ο ένας πάνω στον άλλον να κάνει εργασίες;

Θα μετέφεραν τους 13000 κάπου αλλού και θα τους επέστρεφαν;

Πόσο βολικό ήταν το “ατυχές συμβάν”;

Μετά τη πρώτη φωτιά με ελικόπτερα να πετούν από πάνω, και πυροσβεστικά οχήματα διπλά .. πως επεκτάθηκαν άλλες τρεις πυρκαγιές τις επόμενες 2 ημέρες ….

β)
Η φωτιά στην αντιδιαμετρική της Μόριας περιοχή της Άντισσας που κράτησε απασχολημένη την Πυροσβεστική (ώστε να υπάρχει δικαιολογία για την ολιγωρία),και η οποία κάλλιστα μπορεί να μπήκε και από ημεδαπούς…
γ)
Ποιοί ήταν οι φυσικοί αυτουργοί????
Δεν θα υπήρχαν ανάμεσα στους μετανάστες πρόθυμοι να την κάψουν????Πολλοί θα το έκαναν με μεγάλη χαρά ,χωρίς ίσως να ρωτήσουν και πολλά…και τους κατανοώ πλήρως…
Δεν βρέθηκαν όμως οι φυσικοί αυτουργοί…..
Επισήμως κανείς δεν συνελήφθηκε και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες….

Παραδόξως όμως η “ΕΕ” ζήτησε να μεταφερθούν αμέσως τα “ασυνόδευτα ανήλικα ” εκτός Μόριας….Γιατί????

Λογικό δεν ήταν να βοηθήσουν μωρομάνες και μικρά παιδιά και όχι νέους άντρες????

Αυτή η σπουδή της απομάκρυνσης (φυγάδευσης???) δεν μου κάθεται καλά….

Γιατί φεύγουν κάποιοι που το ηλικιακό προφίλ τους είναι σαν εκείνων που έβαλαν τις φωτιές….

δ)

Το κερασάκι στην υπόθεση είναι η απόφαση της ΕΕ να χρηματοδοτήσει κλειστές δομές….

Εν κατακλειδει….
Όταν περάσει κάποιος καιρός και γίνει το απαραίτητο κοινωνικό μασάζ και καμφθούν οι αντιστάσεις της τοπικής κοινωνίας (αν μείνουν να αλωνίζουν οι μετανάστες στο νησί κάποιοι θα σκεφθούν και τις κλειστές δομές σαν λύση) θα δούμε τις κλειστές δομές να χτίζονται
…………………………………………………………………………………………
Απο George Adalis B

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ FOLLOW THE MONEY !!!

Εγινε μια εξέγερση από την οποία κατασταφηκε το ΚΥΤ Μόριας. Από την πρώτη στιγμή που ξεχύθηκαν στους δρόμους 13.000 άτομα οι εντολές στους ασυρμάτους των αστυνομικών ήταν “οδηγήστε τους στον Καρά Τεπέ”.

Εγινε μια εξέγερση από την οποία κατασταφηκε το ΚΥΤ Μόριας. Από την πρώτη στιγμή που ξεχύθηκαν στους δρόμους 13.000 άτομα οι εντολές στους ασυρμάτους των αστυνομικών ήταν "οδηγήστε τους στον Καρά Τεπέ"
Εγινε μια εξέγερση από την οποία κατασταφηκε το ΚΥΤ Μόριας. Από την πρώτη στιγμή που ξεχύθηκαν στους δρόμους 13.000 άτομα οι εντολές στους ασυρμάτους των αστυνομικών ήταν “οδηγήστε τους στον Καρά Τεπέ”

Πολύ γρήγορα ο χώρος επιτάχθηκε και ακολούθησε μια βίαιη και παράνομη εκχέρσωση και μπάζωμα της θάλασσας. Και σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε αυτό που βλέπετε. Το οποίο αν μονιμοποιηθεί θα έχουμε σταδιακά μια νέα πόλη.

Που?
Σε μια βιομηχανική περιοχή (ΒΙΠΕ).
Σε μια τέτοια περιοχή απαγορεύεται να μένουν άνθρωποι σε βιομηχανικά κτήρια ή να χτίζονται σπίτια.
Γι αυτό και η αξία γης είναι μικρή ανά στρέμα.
Επειδή όμως κάποιος σχεδιάζει ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ, την δημιουργία μιας πόλης εκεί, κανονικά θα πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα κι απο ΒΙΠΕ να μετατραπεί σε αστική-οικιστική ζώνη!

Πράγμα που σημαίνει ότι η αξία του στρέματος θα αποκτήσει άλλο ένα μηδενικό. Κι από 2.000 το στρέμα θα πάει 20.000…

George Adalis B με τους Γιωργος Αδαλης και Γιωργος Αδαλης δευτερο
Η απόσταση της πόλης της Μυτιλήνης από τα παράλια της τουρκίας είναι μόλις 10 χιλιόμετρα. Το νέο ΚΥΤ (που το μοστράρουν για προσωρινό) και έφτιαξαν στον Καρά Τεπέ, ξεκουράζει πάρα πολύ τον Ερντογάν!
Η απόσταση της πόλης της Μυτιλήνης από τα παράλια της τουρκίας είναι μόλις 10 χιλιόμετρα. Το νέο ΚΥΤ (που το μοστράρουν για προσωρινό) και έφτιαξαν στον Καρά Τεπέ, ξεκουράζει πάρα πολύ τον Ερντογάν!

Η απόσταση της πόλης της Μυτιλήνης από τα παράλια της τουρκίας είναι μόλις 10 χιλιόμετρα. Το νέο ΚΥΤ (που το μοστράρουν για προσωρινό) και έφτιαξαν στον Καρά Τεπέ, ξεκουράζει πάρα πολύ τον Ερντογάν!

Βλέπετε το παλιό στη Μόρια ήταν ανάμεσα σε λόφους και μακρυά από τις ακτές! Οπότε ο Ερντογάν έρπεπε να σηκώνει drones! Να θέτει σε λειτουργία κατασκοπευτικούς δορυφόρους! Να χρησιμοποιεί Γερμανούς υπηκόους ως κατασκόπους! Να μισθώνει τζιχαντιστές ή την SADAT και να τον ενημερώνουν καθημερινά!
Αφήστε! Μιλάμε για πολλά έξοδα! Δράμα αδέρφια για τον Σουλτάνο! Και δεν είχε πάντα εγγυημένο αποτέλεσμα η παρακολουθηση του ΚΥΤ Μόριας!!!
Τώρα όμως;;;
Τώρα αδέρφια μου ο άνθρωπος θα ξεκουραστεί επιτέλους!
Τον απαλλάξαμε από ένα σωρό τα έξοδα!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ, που φρόντισε να κάνει ΚΥΤ απέναντι από το Δικελί!
Την ημέρα όταν έχει καλή ορατότητα, ο Ερντογάν θα μπορεί να βλέπει με τα μάτια του τι γίνεται στις ακτές!
Κι άντε να χρειαστεί καμιά 10αριά ζευγάρια κιάλια να εποπτεύει τα τζιχάντια. Ουτε καν τηλέφωνο δεν θα χρειάζεται να πάρει. Θα ανοιγοκλείνει 2 φορές τα φώτα του αυτοκινήτου στο Δικελί και θα συνεννοείται με τους απέναντι μια χαρά!
Και ΑΠΟΡΩ πραγματικά, αυτός ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ που τα σκέφτηκε όλα αυτά, γιατί δεν στέλνει ένα ζευγάρι κιάλια στον πολυχρονεμένο του πασά;

Ή κάνουμε σωστές και ολοκληρωμένες δουλειές ή όχι!

να βρει επιτέλους ο ερντογάν μια προσβάσιμη παραλία για απόβαση που τόσο πολύ την ψάχνει με ... Τοπογράφους-Επενδυτές!!!
να βρει επιτέλους ο ερντογάν μια προσβάσιμη παραλία για απόβαση που τόσο πολύ την ψάχνει με … Τοπογράφους-Επενδυτές!!!
Και να βρει επιτέλους ο ερντογάν μια προσβάσιμη παραλία για απόβαση που τόσο πολύ την ψάχνει με … Τοπογράφους-Επενδυτές!!!
Πάντως είναι κρίμα μετά από μια τέτοια ΕΠΕΝΔΥΣΗ να μην δώσετε στον Αϊνστάϊν, το όνομα του σε ένα δρόμο του νησιού! Την κεντρική οδό της Προκυμαίας από Κουντουριώτου, μπορείτε να την μετονομάσετε κάλλιστα σε , “ΟΔΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΥΘIΑΣ”!
ΥΓ1.
Ti λέτε γι αυτό αγαπημένοι μου Γκαζμάδες; Τι έγινε; Σας έπιασα πάλι αδιάβαστους ;;;
ΥΓ2.
Ξέρετε ότι πρώτα κάνω πλάκα και μετά ΠΑΝΤΑ αμολάω τις χειροβομβίδες και τα ντοκουμέντα!!! Απλά μετρώ ποιοι ξέρουν και κάνουν τις πάπιες μπας κι επιτέλους ανέβει η … αξία της γης στον πολύπαθο Καρά Τεπέ!!! 20 Χρόνια περιμένει η Αγία Οικογένεια!!!

Γιωργος Αδαλης


ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 14/9/2020 ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΟΣΑ ΥΨΟΥΣ 2.750.000 ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2025 !!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ.ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!!

(ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …. Και να βρει επιτέλους ο Ερντογάν μια προσβάσιμη παραλία για απόβαση που τόσο πολύ την ψάχνει με … Τοπογράφους-Επενδυτές!!!)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 142.051,77 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ  ΕΩΣ 31-12-2020 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΩΝ 
ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 142.051,77 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ  ΕΩΣ 31-12-2020 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΩΝ
ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 142.051,77 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ  ΕΩΣ 31-12-2020 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΩΝ
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ?

ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ

ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ .
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ?

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ      Ε-ΣΥ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ 
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ  3 ΕΝΑΝΤΙ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΜΕΓΑΡΟΥ
ΤΗΛ.2661304998  ΑΝΟΙΧΤΑ ..ΔΕΥΤΕΡΑ -10,30-13,00
                                            ΤΡΙΤΗ   ΚΛΕΙΣΤΟ
                                                                                     ΤΕΤΑΡΤΗ-  10,30-13,00 ΑΠΟΓ.18,00-20,30
                                                        ΠΕΜΠΤΗ    11,00-13,00.
                                                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10,30-13,00
                                          Σ/Κ    ΚΛΕΙΣΤΟ
EMAIL ...esykerkyraion@gmail.com